Hogy úgy tűnjön, mintha

2010.04.25. 23:08 | kero | Szólj hozzá!

Miután Sali barátom megkommentelte cca. 2 évvel ezelőtti kezdő kommentemet, ezért a kedvéért:

Hajónapló, 2010. április 25:

Az elektronikai eszköz, amivel blogolni szoktam, továbbiakban kompjúter, bár van rajta egy alamcsutka, sajnos a hanggal való diktálásra képtelen, így gépelni vagyok kénytelen. Ugyan Scotty, az Enterprise főgépésze megpróbált már 1986-ban megszólítani egy számítógépet, amikor visszajöttek az időben megmenteni néhány bálnát (a 20. másodperctől érdekes):

További szépsége, hogy pötyög vagy 3-at és komplett molekulaképek jelennek meg. Ha ezt az Enterprise elsőtisztje látná, akkor tutira ezt mondaná, csak meg ne ijedjetek, hogy egy vulkáni tiszt németül is beszél:

Szóval úgy néz ki, hogy lusta vagyok irogatni, de majd idővel lehet, hogy megint fogok, mert tuitra lenne mit meséljek, de valahogy inkább mondanám, mintsem írnám, mert ahhoz nincsen sok türelmem. Viszont kevés sincs.

A bejegyzés trackback címe:

https://kero.blog.hu/api/trackback/id/tr631951446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása