Hogyan fogjak hozzá

2008.09.23. 21:50 | kero | 2 komment

 Valahogy ez sem tűnik egyszerűnek. Kb. az jut az eszembe, mint valami társkereső oldal magamról rovatának a kitöltése. Ebből persze többfélét is ismerek, persze nyílván onnan, hogy mások mesélték. :)

Na íme néhány példa, hogy hogyan is indíthatnám:

(1) A társkereső minta:

Sziasztok! Ez az első blogom és még sosem csináltam ilyet, tehát bocsássátok meg tapasztalatlanságomat. Egyébként dolgozom napközben. Barátaim szerint jó humorom van és ezt minden bizonnyal látni is fogjátok.

(2) Star Trek minta:

Hajónapló, 2008.09.23. A 33-as busszal mentem ma munkába és csuda lényekkel utaztam. A fedélzeten mindkét nem képviseltette magát. Voltak köztük szépek is, meg nem is. Amikor leszálltam a Budafoki út menő BKV - 33-asáról, feltűnt, hogy megállt az órám. Először azt hittem, hogy valami időörvénybe kerültem, de Ochan borotvájára gondolva kiderítettem, hogy az elem adta fel.

(3) Lányos napló:

Drága Naplóm! Napközben a kollégáimmal tartottunk némi szünetet és traccsoltunk a nagybetűs életről. Olyan sok csúcsszupcsi dolgot mondott, hogy hogyan legyek magabiztosabb, és azt is mondta, hogy legyek a munkámban lazább és ne vegyek fel mindenféle terhet magamra.

A bejegyzés trackback címe:

https://kero.blog.hu/api/trackback/id/tr3678310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Salánki Csaba · http://scs-zene.blog.hu/ 2010.04.25. 20:39:06

ez tetszik :D főleg a star trekes, miért nem szóltát, hogy van blogod?

kero 2010.04.25. 21:09:45

@Salánki Csaba: mert olyan ritkán írok bele, hogy ennek csak a lustaságom szab határt ;)
süti beállítások módosítása